Tryk og glad babymave

Lær at gi' din baby zoneterapi - mod alle mave/tarm lidelser ♥ Ikke flere mave og kolik problemer ♥

   Se introduktionsvideo

Vil du gerne slippe for at din baby skal døje med ondt i maven, mavekneb, forstoppelse, luft i maven, kolik, diarré?

<span id="selection-marker-1" class="redactor-selection-marker" data-verified="redactor"></span>

Nu har du mulighed for at give din egen baby grundig og dybdegående behandling med zoneterapi, lige præcis når det passer ind i jeres familie - Så du får en glad og sund baby - uden maveproblemer!

På Harmonisk babymave lærer du nemlig trin for trin, de mest effektiveste behandlingsmetoder, mod alt hvad der har med mave/tarm problemer og kolik at gøre!

Det er nemt, effektivt, ufarligt, hyggeligt og naturligt at skabe balance og harmoni i din babys tarmsystem - Alle kan være med :-)

 

Døjer din baby med:

Forstoppelse?
Mavekneb?
Luft i maven?
Kolik?
Refluks?
Diarré?


- Det er ikke nødvendigt!


På Tryk og glad babymave lærer dig ALT hvad du skal vide, for at hjælpe din baby nemt og effektivt med zoneterapi under fødderne

Velkommen til Tryk og glad babymave kurset som vil gøre dig i stand til altid at kunne behandle din baby/barn med zoneterapi, når det døjer med nogen som helst former for mave/tarm problemer. Du lærer en lang række effektive metoder indenfor zoneterapi, som gør dig i stand til at hjælpe din baby lige præcis når der er behov for det.

- F.eks når din baby ikke gider sove, fordi den er urolig og har ondt i maven, når din baby vrider sig og skriger af mavekramper eller ikke har lavet i bleen i flere dage!

Forstoppelse, luft i maven, mavekneb, diarré, kolik, refluks kan du fordi du kan forebygge mod eller lindre når det skulle dukke op.

Du vil med zoneterapi også hjælpe din babys tarmsystem til at modnes bedre, nemmere og hurtigere.

Tryk og glad babymave er lavet specielt til dig forælder, der ikke har nogen erfaring med at behandle, men rigtig gerne vil hjælpe din baby naturligt og få en dejligere hverdag.

Tryk og glad babymave vil erstatte dit behov for at gå til en zoneterapeut, da du vil kunne gøre det hele hjemmefra. På den måde slipper du for at skulle ud af døren, og din baby kan få behandling præcis når den har lyst.


Tryk og glad babymave er dit til evig tid, og du kan altid vende tilbage til det.

Gratis smagsprøve på en af læringsvideorne - prøv selv hvor nemt det er!

Her får du en smagsprøve på en af de 22 læringvideoerne, du finder til hver eneste zone

<span id="selection-marker-1" class="redactor-selection-marker" data-verified="redactor"></span>

Olesonspunkterne som er med til at afstresse og berolige hele mave/tarm systemet - prøv det på den baby lige nu :-)


Udover læringvideoer, hvor du kan se præcist hvordan du behandler de forskellige zoner, finder du også videoer med teknikker, opvarmning, akutguides mm.


Når du har set videoerne igennem én gang, kan du nøjes med at kigge i manualerne du kan printe ud. Her finder du et lille billede af hver zone, men en uddybende forklaring om hvordan du behandler. Men du kan til hver en tid se videoerne igen hvis du bliver i tvivl

 

Nemt, brugervenligt og effektivt!

"Normalt er jeg dårlig til elektronik, men det her kunne jeg godt finde ud af, det er meget nemt og brugervenligt. Katrine guider en trin for trin, og fortæller hvad man skal gøre. og så virker det helt fantastisk godt, jeg har brugt det meget på min datter som døjede med forstoppelse"

Sara Hansen

Oftest stillede spørgsmål...


Hvor hurtigt kan jeg komme i gang med behandlingen?
Hele kurset varer sammenlagt ca 3,5 time, og du kan tage det i den tid du ønsker, så mange gange du ønsker. Du finder også en "akut guide" til børn der har behov for behandling lige nu og her. Så du kan komme i gang med behandling efter 5 minutter!


Hvad lærer jeg på kurset?
Du lærer at behandle hele mave og tarmsystemet til mindste detalje, så du kan behandle ALLE lidelser der kan forbindes med maven. Forstoppelse, luft i maven, diarré, refluks, kvalme mm. Du lærer også at behandle effektivt mod kolik.

Kan jeg gøre det lige så godt som en zoneterapeut?
Ja det kan du. Hvis ikke bedre, for du har mulighed for at behandle i dét øjeblik din baby har brug for det, og så ofte der er behov. Du kender dit barn mere end nogen anden, så du har mulighed for bedre at læse dets signaler.

Virker det kun på babyer?
Nej, du kan bruge denne behandling til alle aldre. Der er nogle få specifikke metoder kun til spædbørn, men det gør jeg opmærksom på undervejs.

Hvornår starter kurset?
Du får adgang til kurset med det samme at du har købt det. Men du vælger helt selv hvornår du vil starte og i hvilket tempo.
 

Vi har fået en glad unge

"Jeg kan kun anbefale dette kursus videre til andre forældre. Vi har fået en glad unge, og kan nu bruge tiden på at hygge os og nyde hinanden, i stedet for at bekymre os om kolik og forstoppelse"

Susanne Rønne

På dette kursus får du altså:

  • Grundig introduktion til hjemmebehandling, så du ikke er i tvivl om hvor længe og hvor ofte du kan behandle. Og så du ved hvad du skal være opmærksom på, for bedst mulig virkning :-)

  • En grundmanual med 22 zoner, som alle sammen spiller en stor rolle i din babys mave/tarmsystem, eller som har med stress, uro, nakke- og rygspændinger at gøre. På den måde kan du helgardere din behandling, og hjælpe din baby uanset hvor maveproblemerne stammer fra.

  • Videoguide til hver af de 22 zoner, så du kan se præcist hvor du skal trykke på din babys fødder. Du kan altid vende tilbage hvis du bliver i tvivl

  • Lynmanualer med nem oversigt over hvilke af de 22 zoner du kan bruge til mellemlange eller korte programmer

  • Akupressur guide, så du yderligere kan supplere din behandling med tryk på kroppen, og ikke kun fødderne

  • Akutguide, hvis din baby med forstoppelse eller kolik har behov for hjælp med det samme - kom i gang efter 5 minutter!

  • Guide til fordøjelses stimulerende babymassage

  • Bonus materiale fra Rikkeliva Holm og Mette Carendi
 

Vi har sparet penge ved at tage dette kursus!

"Vi har sparet en masse penge, fordi vi ikke længere behøvede at tage til zoneterapeut hver uge, for at holde vores datters mavekamper nede. Nu giver vi hende selv zoneterapi et par gange om ugen forebyggende, så hun faktisk slipper for at have ondt"

Lillian Madsen

  • Glad, sund og harmonisk baby - uden ondt i maven - helt naturligt!
  • Du kan også bruge teknikkerne på din baby, når din baby er blevet til et barn, en teenanger eller en voksen ;-)

  • Så du vil ALTID kunne hjælpe dit barn til en harmonisk mave - både ved forstoppelse, infektioner, diarré og kramper

Du kan hjælpe din baby ufattelig meget!

Derfor er du den bedste til at behandle din baby, selvom du aldrig har prøvet at behandle før!

 

Ikke mere forstoppet og aldrig syg!

"Jeg tog kurset fordi min søn på 1 år kun lavede stort i bleen én gang om ugen. Efter 2-3 behandlinger blev hans mave fuldstændig normal. Min søn er nu 2 år, og jeg bruger stadig zoneterapi forebyggende fordi han elsker det - i øvrigt bliver han aldrig syg længere!"

Charlotte Willumsen

Bonus materiale fra andre virkelig dygtige folk i kurset!

  • Rikkeliva Holm, holistisk detox terapeut: Naturlig akuthjælp til dit barns fordøjelse
  • Mette Carendi, familie vejleder og forfatter til bogen Harmoniske unger: Sådan møder du dit barn kærligt, uanset hvordan det opfører sig
  • Mikkala Kissi, stifteren af Living yolates: Flow i din krop, skaber flow i babys krop - mor/barn træningsvideo
 

Slipper for sygedage med dårlig mave!

"Jeg tog dette kursus fordi jeg blev nysgerrig, og gerne ville lære mere. Nu kan jeg behandle mine børn hver gang der er optræk til noget med maven, så de slipper for sygedage med dårlig mave! Hver gang der er noget i børnehaven får de en ekstra omgang, og de har ikke påtaget sig noget endnu!"

Melanie Jensen

Alternativ behandler og underviser


Katrine Birk
Katrine Birk

Katrine Birk har 4 børn og er forfatteren bag “Tryk og glad” serien. Hun underviser i energi terapi og akupressur på hendes uddannelser og har skrevet 4 bøger der hjælper småbørns forældre til at give hjemme akupressur og zoneterapi.


 


Gør som over 500 andre forældre allerede har gjort - Invester i Tryk og glad babymave glem alt om ondt i maven og skab mere frihed, glæde og hygge i hjemmet!

Forældrene siger:

Efter én behandling var der gevinst i bleen
"Jeg kan ikke beskrive med ord hvor meget dette kursus har gjort for vores lille familie. Efter bare én behandling var der kæmpe gevinst i bleen og min datter har ikke ondt i maven længere. Hver gang der er optræk til noget, giver jeg hende en smule zoneterapi, og så går det i sig selv igen"
Gitte Sommer - mor til Oskar og Emilie


Kolik forsvandt fuldstændig
"Vores søn havde kolik og jeg gik til zoneterapi med ham. Det hjalp men kun 1-2 dage så kom det igen. Jeg tog dette kursus, og behandlede ham hver dag i en uge. Efterfølgende forsvandt det fuldstændig."
Amanda Thorning - mor til Carl


Min datter har ikke haft mave kneb eller luft i maven siden
"Jeg har giver min datter behandling én gang om ugen, og hun har ikke vredet sig med mavekneb eller haft luft i maven siden, fantastisk!"
Heidi Lausten - mor til Filippa

Refluks forsvandt
"Vores søn led af refluks og det forsvandt efter 3-4 behandlinger. Bonus ved kurset var så at jeg nu kan behandle hver eneste gang han får forstoppelse eller diarré. Det er skønt at vide hvad man kan gøre når der opstår problemer."
Margit Hansen - mor til Jacob

Kursus indhold


  Grundmanual og lynmnaualer - overblik over dine lange og korte zoneterpai behandlinger
Available in days
days after you enroll

Oh yes - Jeg vil i gang med det samme!