Mer' Honning

- Indre barn healing

Velkommen til dit forløb "Mer' Honning - Indre barn healing".
Der er lukket for salg af dette forløb.

Når forløbet er lukket for salg igen og login (til dig, der ikke nåede at oprette en bruger, mens forløbet var åbent for salg):

Hvis du ikke har været logget ind på forløbet endnu, skal du starte med at sende mail til [email protected] - vi har ændret lidt i adgangsprocessen til forløbet efter det er blevet lukket for salg.

OBS!

• Hvis du ikke har betalt for forløbet endnu, kan du godt oprette bruger, men du bliver frameldt igen.
  • Når du klikker dig ind, skal du først oprette dig med din e-mail som bruger og et valgfrit kodeord
  • Vigtigt: brug samme e-mail her som du brugte ved betaling
  • Efter du har indtastet dine oplysninger, klikker du på "Meld dig til"
  • Nu har du adgang til Mer' Honning og kan logge dig ind med din mailadresse og kodeord så ofte, du har lyst ♡
  • Fremover når du skal logge ind på forløbet, skal du bruge dette link https://skole.katrinebirk.dk
    (du kan gemme linket som favoritside i din browser)

Forløbet koster 2000 kr. inkl moms.

For tekniske spørgsmål mv., så skriv til os på [email protected] ♡ Rigtig god fornøjelse