Mer' Honning

- Indre barn healing

Velkommen til dit forløb "Mer' Honning - Indre barn healing".
Hvis du ikke har været logget ind på forløbet endnu, skal du starte med at sende mail til [email protected] - vi har ændret lidt i adgangsprocessen til forløbet efter det er blevet lukket for salg.

Pt. er der lukket for salg af "Mer' Honning - Indre barn healing".

Log ind til når forløbet er åbent for salg:
Her skal du oprette dit login med mailadresse og kode. Det er vigtigt du bruger samme e-mailadresse til at oprette dig, som du har brugt til at betale for forløbet. Hvis du opretter dig med en mailadresse, som du ikke har betalt forløbet med, vil du blive logget af forløbet igen, kort tid efter.

OBS!

• Hvis du ikke har betalt for forløbet endnu, kan du godt oprette bruger, men du bliver frameldt igen.
  • Når du klikker dig ind, skal du først oprette dig med din e-mail som bruger og et valgfrit kodeord
  • Vigtigt: brug samme e-mail her som du brugte ved betaling
  • Efter du har indtastet dine oplysninger, klikker du på "Meld dig til"
  • Nu har du adgang til Mer' Honning og kan logge dig ind med din mailadresse og kodeord så ofte, du har lyst ♡
  • Fremover når du skal logge ind på forløbet, skal du bruge dette link https://skole.katrinebirk.dk
    (du kan gemme linket som favoritside i din browser)

Forløbets normalpris er 2000 kr. inkl moms.

For tekniske spørgsmål mv., så skriv til os på in[email protected] ♡ Rigtig god fornøjelse