Mer' Honning

- Indre barn healing

Velkommen til dit forløb "Mer' Honning - Indre barn healing". Her skal du oprette dit login med mailadresse og kode. Det er vigtigt du bruger samme e-mailadresse til at oprette dig, som du har brugt til at betale for forløbet. Hvis du opretter dig med en mailadresse, som du ikke har betalt forløbet med, vil du blive logget af forløbet igen, kort tid efter.

OBS!

• Hvis du ikke har betalt for forløbet endnu, kan du godt oprette bruger, men du bliver frameldt igen. Du kan betale for forløbet her.
  • Når du klikker dig ind, skal du først oprette dig med din e-mail som bruger og et valgfrit kodeord
  • Vigtigt: brug samme e-mail her som du brugte ved betaling
  • Efter du har indtastet dine oplysninger, klikker du på "Meld dig til"
  • Nu har du adgang til Mer' Honning og kan logge dig ind med din mailadresse og kodeord så ofte, du har lyst ♡
  • Fremover når du skal logge ind på forløbet, skal du bruge dette link https://skole.katrinebirk.dk
    (du kan gemme linket som favoritside i din browser)

Betaling

Forløbets normalpris er 2000 kr. inkl moms. Hvis du ikke har betalt for forløbet, kan du gøre det her. Det ér muligt at oprette dig gratis, og logge ind i forløbet for at se, om det er noget for dig. Efter et par timer, vil du blive logget af forløbet igen. Hvis du ønsker permanent adgang, kræver det, at du opretter bruger med samme mailadresse, du har betalt for forløbet med.

For tekniske spørgsmål mv., så skriv til os på [email protected] ♡ Rigtig god fornøjelse