Tryk & glad baby - Onlinekursus

Køb kurset nu


Tryk din baby glad, sund og rask
med akupressur og zoneterapi hjemmefra, som du bliver MEGA god til at bruge!




Onlinekursus skabt af Katrine Birk

Jubii, yeaahh!

Dette kursus gør dig til ekspert i selv at hjælpe din baby med:


Forstoppelse, mavekneb, diarré, luft i maven og andre former for mavebøvl

Kolik

Dårlig søvn

Forkølelse, snotnæse og hoste

Skævheder og låsninger i nakke, hofte og rygsøjle

Mellemørebetændelse

Stresset nervesystem og anden uro

Smerter ved tandfrembrud

Eksem og andre hudlidelser

Svækket immunforsvar og gentagne sygdomme



På en hyggelig, kærlig, dejlig og naturlig måde!

Kurset her er til dig, som gerne vil være mega god til at hjælpe din baby/barn naturligt

Dette onlinekursus gør dig til ekspert i selv at behandle din baby eller dit barn derhjemme med Tryk & glad-metoden. Du lærer en masse fantastiske redskaber og zoneterapi- og akupressurpunkter, som du kan hjælpe dit barn med hver gang, der opstår sygdom.

Kurset er til dig, som gerne vil være rigtig, rigtig, rigtig god til hjemmebehandling, og gerne vil kunne målrette dine behandlinger 100% til din baby eller dit barn ved alle almindelige sygdomme og ubalancer.

Kurset består af intens og dybdegående onlineundervisning med lette og overskuelige videoer og tilhørende PDF'er. Undervisningen er så nem at gå til, at du endda kan have din baby på armen undervejs.

Kurset er også dit til evig tid, så du har ikke travlt med at skulle se det igennem, og du kan altid vende tilbage til kurset senere.

Her er de forskellige temaer, som vi gennemgår

Teori - lær at tilpasse behandlingen til netop din baby/dit barn
Her vil du lære nogle af de grundlæggende teorier bag behandlingen, så du har det bedste udgangspunkt til at komme igang. Det giver dig mulighed for undervejs i forløbet at tilpasse dine behandlinger, så de passer 100% til netop din baby.

Bedre søvn – mindre uro og stress
Her vil du lære, hvordan du kan hjælpe din baby til at sove bedre. Babysøvn og voksensøvn er to forskellige ting, men nøøøj, hvor kan du gøre meget for at støtte din baby til at sove bedre og nemmere.

Væk med forkølelse, hoste og snotnæse!
Her vil du lære, hvordan du styrker din babys lunger, så din baby undgår at blive forkølet hele tiden. Du lærer også førstehjælp til forkølelse, så du fx kan sørge for luft gennem næsen og hurtigere helbredelse.

Forstoppelse, luft i maven, mavekneb, diarré og kolik
Her vil du lære, hvordan du kan hjælpe, når dit lille pus vrider sig grundet mavekneb, har været forstoppet i flere uger, har luft i maven som gør ondt, har fået diarré eller lider af kolik.

Mellemørebetændelse, væske i ørerne og andre ørelidelser
Her vil du lære, hvordan du kan forebygge og behandle diverse ørelidelser. Mange babyer og børn får fx i dag dræn, men det kan i mange tilfælde undgås med zoneterapi.

Eksem, kløe, rød numse og andre hudlidelser
Her vil du lære, hvordan du støtter kroppen til at blive fri for eksem, tørre pletter, rødme, knopper, rød numse mm. Du lærer også, hvordan du dulmer kløe, fx i forbindelse med skoldkopper.
Skævheder i ryg, nakke, hofte og bækken
Her vil du lære, hvordan du via zoneterapi kan forløse diverse skævheder og spændinger i din babys krop. Mange babyer får skævheder under en fødsel, som ingen lægger mærke til. Det kan være årsag til mange ubalancer, som giver ondt i maven, kolik og urolig søvn.
Tandsmerter og ømme gummer ved tandfrembrud
Her vil du lære, hvordan du kan bedøve smerter, når din baby er stærkt påvirket af at få tænder eller har ømme gummer.

Sådan styrker du immunforsvaret
Her vil du lære, hvordan du styrker og støtter op omkring immunforsvaret, så din baby undgår tilbagevendende sygdom. Det vil også forbedre din babys helbred generelt.
Styrke og energi til mor
Der skal også fokuseres lidt på mor, for når mor har det godt, har baby det også godt. Her er fokus derfor på at styrke mors krop, skabe balance omkring amning og give mere energi, fx energi til underlivet og bækkenbunden.

Du kommer også til at lære om:

Grundreglerne for hjemmebehandling

Her lærer du ALT, hvad der skal til, for at du bliver mester i at tolke din babys signaler. Du ved præcis, hvad du skal være opmærksom på, når du behandler, hvor meget du kan behandle, hvor ofte du kan gøre det, og hvad du kan forvente af reaktioner.

Energimæssige sammenhænge i din babys krop
Her lærer du om, hvordan forskellige dele af kroppen er smeltet sammen og påvirker hinanden. Det gør, at du kan behandle meget bredere og mere specifikt til din baby. Du vil fx lære, at hud-ubalancer er tæt relateret til lunge og tyktarm. Øjenproblemer - fx øjenbetændelse - kan være relateret til leveren. Mellemørebetændelse er relateret til nyre og blære. Og mange flere.

De 5 elementer - hvordan ubalance ét sted kan give symptomer et andet sted
Her lærer du den ældgamle kinesiske visdom om de 5 elementer. Du lærer, hvordan alle dele og organer af din babys krop hænger sammen, og hvordan organerne påvirker hinanden. Fx kan en ubalance ét sted give symptomer et andet sted i kroppen. Du bliver skarp til at spotte, hvor din babys ubalance stammer fra, og dermed hvad netop din baby har mest behov for.

Organuret - tidspunktet din babys gener fortæller meget
Hvornår på døgnet din baby døjer med ubalancer er ikke tilfældigt. Så ved at holde øje med tidspunkterne for generne, kan du blive skarpere på, hvor ubalancen i virkeligheden stammer fra, samt hvordan du behandler allerbedst. Ved at behandle de rigtige organer på de rigtige tidspunkter og bruge organuret til at skabe et symptombillede, vil din baby få endnu mere gavn af behandlingen.

Forløbet gir' dig mulighed for at gøre en KÆMPE forskel for din baby!
Forløbet er designet til dig, som ønsker helt naturligt at gøre en KÆMPE forskel og hjælpe din egen baby hjemmefra. Du lærer at behandle med zoneterapi og akupressur mod alle typiske ubalancer, gener og sygdomme, som normalt opstår i et hjem med babyer og småbørn <3

Du lærer at lindre sygdomme OG forebygge

Du lærer både at lindre sygdomme og gener, som er opstået, så din baby hurtigere bliver rask, men også at forebygge, så din baby slipper for sygdom. Mange babyer har også brug for en hjælpende hånd til at få fordøjelsen eller andre organer op at køre, og du kan med zoneterapi og akupressur støtte din babys krop til at modne hele systemet.

Zoneterapi som en kærlig og naturlig hverdagsting
Du lærer at bruge zoneterapi og akupressur som en naturlig og kærlig behandlingsform, der for alvor går ind og støtter din babys krop. Alle de zoner og punkter du lærer om, er helt naturlige og tilgængelige fra naturens side. Du er som forælder designet til at kunne hjælpe din baby - på dette forløb lærer du præcis hvordan!

Aldrig før har jeg tilbudt et så dybdegående (og billigt) forløb
Jeg har aldrig før samlet SÅ mange af de bedste teknikker inden for zoneterapi og akupressur til forældre - som helt klart vil hjælpe med at lette din og din babys hverdag. Forløbet er væsentligt billigere, sammenlignet med andre forløb og onlinekurser, end noget andet, jeg har laver. Med Tryk & glad onlineforløbet ønsker jeg at nå endnu bredere ud og på den måde hjælpe flere familier.

Du lærer teorien bag, som gør dig i stand til at behandle endnu dybere
På forløbet dykker vi sammen ned i de helt konkrete teknikker, men også dybt ned i teorien bag, så du har mulighed for at skræddersy behandlinger til din babys behov.

En gave til din baby hele livet igennem
Alt det, du lærer på dette forløb, kan bruges til at forebygge og lindre sygdomme hos dit barn hele livet igennem. Jeg har mest fokus på babyer undervejs, men du kan sagtens bruge alle teknikkerne til både større børn og voksne.


Du kender måske Tryk & glad bøgerne?

Forskellen på bøgerne og dette kursus er, at du lærer at behandle endnu dybere, fordi du lærer at målrette din behandling 100% til din babys behov.

Lækre bonusser til kurset, som hjælper din baby på endnu flere måder!

Førstehjælp til skrantende småfolk - af Rose Maimonide
Rose Maimonide er indehaveren af medlemsklubben 'Grøn stue' og blandt andet forfatter til bøgerne 'Baby - 100% uden tilsætning' og 'Dit sunde barn - sådan'. Hun har lavet en udførlig guide med naturlige råd til, hvordan du kan afhjælpe: arp, diarré, eksem, feber, forkølelse, forstoppelse, kolik, mellemørebetændelse, tandfrembrud og uro.

Naturlig akuthjælp dit barns fordøjelse - af Rikkeliva Holm
Rikkeliva Holm er Holistisk Detox terapeut & coach. Hun har specialiseret sig i at behandle børn og har lavet en fantastisk guide med kosttilskud og andre gode råd, som passer perfekt sammen med zoneterapien.

Sådan møder du dit barn kærligt, uanset hvordan det opfører sig - af Mette Carendi
Mette Carendi er forældrerådgiver, forfatter og foredragsholder. Hun har skrevet bogen 'Harmoniske unger'. Vi har været så heldige at få en optagelse fra ét af hendes foredrag, hvor hun giver en masse gode råd til at møde sit barn kærligt, blandt andet når barnet har ondt i kroppen.

Kom i form efter din fødsel med mor & barn træning - Mikkala Kissi
Mikkala Kissi er stifteren og indehaveren af træningsformen Living Yolates. Hun guider dig gennem dybe stræk, styrkende øvelser og lette bevægelser, som smelter ømheder væk og styrker din krop efter fødslen. Hvis mor har det godt, har baby det også godt. Det er derfor vigtigt også at finde lidt tid til at prioritere genoptræning.

Om Katrine Birk

Katrine har studeret alternativ behandling i over 10 år og har specialiseret sig inden for baby- og børnebehandling. Hun uddanner professionelle behandlere og underviser forældre i, hvordan de kan hjælpe deres børn hjemmefra på den bedste måde. Hun har haft stor succes med sine bøger 'Tryk & glad', 'Tryk & glad babysøvn', 'Tryk & glad babymave'. 'Tryk og glad babymassage' og 'Tryk og glad kvinde'. Hun er selv mor til fire skønne piger.

Få penge retur, hvis kurset ikke er for dig

14 dage efter den dag, du har købt kurset, kan du skrive til os og få refunderet dine penge, hvis du finder ud af, at det ikke passer til dine behov :-)

Pris 1600 kr. inkl. moms (1280 kr. u/moms)

Kan betales i 3 rater a 533,34 kr.


Oh yes - Jeg vil i gang med det samme!



Spørgsmål som du ikke fik svar på?

Så tøv ikke med at send en mail til [email protected]